Alexander
Fuhrmann...

... a fondat una din primele companii de training în România în 1995

Alexander Fuhrmann

M-am născut în România în 1955. Am un BA în matematică şi un MBA. Vorbesc 6 limbi şi ţin seminare şi cursuri în engleză, română şi maghiară.

După o carieră în cadrul unor multinaţionale mi-am înfiinţat prima firmă de training Amadeus Rom Consultants în 1995. În anul 2002 activitatea de training şi Dezvoltare Organizaţională a fost preluată şi continuată de Eureka Training & Tests, aceasta devenind una din firmele majore de training şi dezvoltare a personalului din România.

Programele dezvoltate pentru clienţii mei au ca punct central schimbarea de atitudine şi răspund la întrebarea: Cum putem adăuga un element de înţelepciune stilului nostru de conducere? Cu alte cuvinte cum găsim soluţii simple şi uşor de implementat prin care angajaţii noştrii sunt motivaţi, entuziaşti, şi implicaţi în succesul lor.

Uneori contribui la revista “Cariere” şi sunt invitat să particip la emisiuni de radio şi TV sau să vorbesc în faţa studenţilor sau la evenimente corporate pentru discursuri motivaţionale. Particip de asemenea ca voluntar la activităţi pentru elevi de liceu sau profesori.

Ca o completare a acestui profil sunt un cititor avid cu multiple interese. Acest lucru se reflectă în seminarele pe care le ţin unde mă bucur să împărtăşesc altora pepitele de înţeleciune pe care le descopăr. Adăugaţi o doză de bn simţ, multă modestie şi aveţi profilul unui trainer bun pe care îl găsiţi în românia de azi.

Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să mă contactaţi.