Filme Video – Comunicare

Dacă privirile ar ucide (30 min.)

Modul în care angajaţii se comportă în interacţiunile cu clienţii sau colegii lor determină succesul sau eşecul lor. Comportament nepăsător şi iresponsabil poate avea consecinţe grave. În acest film inspectorul Nugget cercetează modul în care comportamentul inadecvat crează o victimă. Într-un mod lejer şi amuzant filmul ilustrează nişte comportamente negative şi moduri prin care le putem înlătura.

Comportamentul La Telefon (29 min.)

Telefonul e un instrument de comunicare extreme de efficient dar poate fi şi o sursă de probleme majore dacă nu e folosit correct. Acest program se ocupă de dinamica convorbirii telefonice şi ne arată cum să folosim telefonul în mod efficient pentru beneficiul ambelor părţi.

O Prezentare De Succes (25 min.)

Alice eroina filmului trebuie să facă o prezentare şi în somn ajunge în ţara minunilor unde Regele şi Regina de Cupă o ajută la pregătirea ei. Sfaturile lor o ajută şi după ce se trezeşte face o prezentare e success. E un program plin de sfaturi utile pentru cei confruntaţi cu nevoia de a face prezentări.

Limbajul Corporal În Relaţiile De Serviciu I-IV (21+15+15+15min.)

Specialistul în comunicare non-verbală Desmond Morris ne ajută să înţelegem semnificaţia gesturilor în comunicare. Programul are patru părţi şi se ocupă de aspectele cheie ale comunicaţiei non-verbale (poziţia corpului, contact vizual, zona de confort şi gesturile).

Comunicarea Asertivă (27 min.)

Comunicarea asertivă e esenţială în orice discuţie pe care o avem. Filmul ilustrează neînţelegeri cotidiene şi modul în care acestea pot fi evitate lăsând părţile cu o înţelegere clară asupra celor stabilite.