Filme Video – Aptitudini Interpersonale

PEŞTII – Motivare Şi Entuziasm La Locul De Muncă (18 min.)

Cea mai populară casetă video pentru training în 2001, Fish! Este despre o nouă atitudine; despre modul în care te poţi simţi bine în timp ce lucrezi.

Fish! Schimbă percepţia oamenilor despre activitatea pe care o fac. Chiar şi cele mai monotone activităţi pot fi transformate de oamenii care pun energie şi pasiune în ceea ce fac. Filmul poate schimba perspectiva angajaţilor asupra locului de muncă. Este o resursă perfectă pentru îmbunătăţirea lucrului în echipă, a atitudinii faţă de clienţi şi a motivaţiei angajaţilor.

Cum Alcătuim O echipă performantă? (29 min.)

Filmul se bazează pe studiile Profesorului Belbin care s-a concentrat asupra studiului echipelor şi a factorilor care influenţează succesul lor. Filmul ilustrează tipurile de membrii într-o echipă cu profilele lor de personalitate şi oferă sfaturi practice pentru acei manageri care lucrează cu echipe.

De Acord Să Fim De Acord (27 min.)

Este un program în care o abordare mai înţeleaptă a procesului de găsire a soluţiilor între persoane care trebuie să coopereze, dar care nu întotdeauna cred că merită să facă efortul.

Puterea Viziunii (30 min.)

Acesta este unul din cele mai bune filme motivaţionale. Începe prin a arăta de ce viziunea este importantă pentru fiecare dinte noi şi cum companii pot să se dezvolte mai repede alegând viziunea potrivită şi comunicând-o atât intern cât şi extern.